Bolaget skall bedriva inspicientverksamhet, film- och videoproduktion, agenturverksamhet för skådespelare, inredningsarbeten, konsultverksamhet och undervisning i svampkunskap, sommelier- och cateringverksamhet samt jämte därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 802 | 680 | 1 299 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 290 | 46 | 142 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 289 | 44 | 140 |
Årets resultat (tkr) | 156 | 27 | 103 |
Summa tillgångar (tkr) | 610 | 470 | 511 |
Antal anställda | 1 | 1 | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 802 | 680 | 1 299 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 290 | 46 | 142 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 289 | 44 | 140 |
Årets resultat (tkr) | 156 | 27 | 103 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 | 192 | 253 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 601 | 278 | 258 |
Tillgångar (tkr) | 610 | 470 | 511 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 362 | 356 | 329 |
Obeskattade reserver (tkr) | 160 | 80 | 80 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 4 | 4 | 48 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 85 | 29 | 53 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 610 | 470 | 511 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 802 | 680 | 650 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 36.2% | 6.8% | 10.9% |
Soliditet | 78.2% | 88.0% | 75.7% |
Kassalikviditet | 707.1% | 958.6% | 486.8% |
Bolaget skall bedriva inspicientverksamhet, film- och videoproduktion, agenturverksamhet för skådespelare, inredningsarbeten, konsultverksamhet och undervisning i svampkunskap, sommelier- och cateringverksamhet samt jämte därmed förenlig verksamhet.